Wij zijn een groep enthousiaste vrijwilligers van 6 man sterk tussen de 18 en 24 jaar met Nederlandse of migratieachtergrond. We werken samen in het jongerenproject Wake Up Your Mind! Van VluchtelingenWerk. Via onze samenwerking leren we over elkaars cultuur en dat willen we graag met mensen delen. Onder ons hebben we mensen met verschillende interesses en hobby’s. Sommigen van ons zijn heel creatief en denken graag uit de box, terwijl anderen graag gestructureerder denken en er voor zorgen dat we op ons doel gefocust blijven. Hieronder maakt u kennis met ons.

Foto door @andreahooymans

Hoi! Ik ben Lieke, 22 jaar, en ik studeer sociologie. Ik heb WUYM als heel tof ervaren, omdat je je eigen project kan bedenken en dat vanaf de grond opzet. Ook vind ik de samenwerking tussen Nederlanders en statushouders erg waardevol. Ik ben ervan overtuigd dat je het meeste kan leren als je in een team samenwerkt met mensen van een verschillende achtergrond. Geniet van de tentoonstelling!

Hoi, Ik ben Mubarik en ik ben 24 jaar. Ik studeer voor verpleegkundige. Ik heb WUYM ontdekt omdat ik bezig was met een ander project bij Vluchtelingenwerk. Ik vind dit project leuk omdat ik aan fotografie doe en omdat ik graag nieuwe studenten wil leren kennen, die verschillende studies doen. Ik ben blij dat ik aan dit project heb meegewerkt en ik heb echt leuke mensen ontmoet.

Foto door @andreahooymans
Foto door @andreahooymans

Hoi, mijn naam is Janneke en vorig jaar besloot ik om mij aan te melden voor het nieuwe project van Vluchtelingenwerk. Het idee om zelf projecten te mogen verzinnen trok mij heel erg aan. In dit afgelopen jaar heb ik veel nieuwe mensen leren kennen en heb ik meer geleerd over verschillende culturen. Ondanks dat ons project met vallen en opstaan is gegaan, ben ik trots en blij met wat we met z’n allen hebben bereikt!

Hoi! Ik ben Kirsten en studeer Health and Life Science. De eerste keer dat ik over het WUYM project hoorde was in de nieuwsbrief van mijn studie. Hel leek me heel leuk om een open project te hebben waar je veel creativiteit in kwijt kunt. Dit jaar heb ik hele interessante en leuke mensen ontmoet. Ook heb ik veel geleerd over projectmatig werken en ik ben heel trot op wat wij hebben neergezet. Geniet van de Tentoonstelling! 

Foto door @andreahooymans

Hoi, ik ben Nick, 25 jaar, en ik ben freelance fotograaf. Toen ik de kans kreeg om bij te dragen aan dit project van Vluchtelingenwerk twijfelde ik geen moment! Ik maak graag foto’s van mensen en door dit project heb ik de kans gekregen om mensen van verschillende culturen in beeld te brengen. Als ik terug kijk ben ik erg trots wat wij als team hebben gecreëerd!

Hey, ik ben Anna Robot en ik ben 21 jaar. In juni ben ik begonnen met het project en door mijn stage heb ik een pauze genomen. Hierna ben ik weer aangesloten bij deze leuke groep. De reden waarom ik mee wou doen aan dit project is omdat ik mijn horizon wou verbreden en buiten m’n comfort zone wou gaan. Het project vond ik erg leerzaam omdat je met verschillende culturen te maken krijgt. Hiernaast heb ik veel geleerd over het samenwerken en het opzetten van een project.